• Kevään parhaat ulkoilukelit ja pääsiäinen ovat jo kulman takana •

 

Aurinkoiset kevätkelit ovat vihdoin täällä ja pääsiäinenkin lähestyy jo kovaa vauhtia. Tämä huimasti lisääntyvä valon määrä yllättää minut joka kevät ja se on joka kerta yhtä valloittavaa :)

Pääsiäinen on yksi kevätkauden vilkkaimmista ajankohdista täällä Levillä ja tunturiin saapuu runsain mitoin innokkaita ulkoilijoita nautiskelemaan hohtavista keväthangista ja rennosta kevätfiiliksestä. Lunta on edelleen todella paljon, joten kaikesta talven kivasta tekemisestä pääsee nauttimaan täysin rinnoin. Saatatpa nähdä myös poroja tai muita luonnon kulkijoita nautiskelemassa keväisistä maisemista tunturimaisemissa. Rinneravintoloiden aurinkoiset terassit täyttyvät aurinkoa palvovista hymynaamoista ja fiilis on rennon leppoisa.

Tiesitkö muuten, että pääsiäisen aikaan päivän pituus ohittaa lapissa Etelä-Suomen päivän pituuden ja aloitamme matkan kohti yötöntä yötä

Muistathan, että keväthangilla loistavan auringon säteet ovat todella voimakkaita ja on erittäin tärkeää muistaa myös silmien riittävä suojaus. Eikä unohdeta sitäkään, että tyylikkäät aurinkolasit kruunaavat aurinkoisen kevätpäivän :)

Muista tsekata kuulumisemme Instagramissa ja Facebookissa. Iloista pääsiäistä, muistakaa syödä suklaata! Nähdään Levillä!

Katri


• KERRO TÄSTÄ •