• Hip Hei ja hiihtolomalaiset on pian täällä! •

 
Elan Ski Shop & Rental Levi

Matka kohti kevättä on alkanut täällä pohjoisessakin. Päivät alkavat pikkuhiljaa pidentyä ja saamme nauttia valoisasta ajasta ja myöskin ihanista auringon säteistä koko ajan enemmän. Tunnelma on edelleen erittäin talvinen, mutta kevään merkkejä on jo ilmassa.

Yksi kevään lähestymisen varma merkki on tietysti myös se, että hiihtolomalaiset alkavat pikkuhiljaa saapua tunturiin. Pienet ja vähän isommat hiihtolomalaiset saavat ottaa ilon irti lumitouhuista, sillä lunta meillä on todella runsaasti ja sitä saamme jatkuvasti myös lisää. Hiihtolomaviikot sijoittuvat viikoille  8 – 10 ja kun hiihtolomalaiset lähtevät niin alamme pikkuhiljaa valmistautua kevätsesonkiin.

Pidentyvä päivät antavat reippaille ulkoilijoille hyvät mahdollisuudet harrastaa kaikenlaista talvikivaa aamusta iltaan. Aamulla voi mennä rinteeseen ja sen jälkeen on vielä runsaasti aikaa lähteä vaikkapa palauttavalle hiihto- tai kävelylenkille. Murtomaahiihdosta monilla saattaa olla ristiriitaisia muistoja esim. kouluaikojen pakollisista hiihtokilpailuista, mutta ne kannattaa käydä karistamassa rentouttavalla hiihtoretkellä. Hiihto on loistava liikuntamuoto esimerkiksi niska- ja hartiakivuista kärsiville. Muistathan kuitenkin myös, että ulkoilujen ja muiden aktiviteettien välillä on tärkeää levätä ja syödä kunnolla.

Tiesitkö, että meillä on myös mainioita sisäaktiviteettimahdollisuuksia täällä, oletko vieraillut kylpylässä tai keilaamassa? Pitkän ulkoilupäivän jälkeen on mahtavaa pulahtaa lämpimään veteen tai ottaa pieni leikkimielinen keilakisa kaverien tai perheen kesken.
Muista tsekata kuulumisemme Instragramissa ja Facebookissa.

Nähdään Levillä!

Katri


• KERRO TÄSTÄ •