• Pienillä askelilla valoa kohti talvesta nautiskellen •

 
Elan Ski Shop & Rental Levi

Iloista Uutta Vuotta 2018! Vuoden pimein aika on ohitettu ja menemme pikkuhiljaa valoa kohti. Teitkö uuden vuoden lupauksia? Nyt on aika alkaa lunastaa niitä :)

Joulun ja uuden vuoden aika olivat Levillä tosi kiireisiä, kotimaan ja ulkomaan turisteja oli liikkeellä runsaasti ja vuoden alkukin on lähtenyt liikkeelle vilkkaasti.  Hienoa, että saamme tänne uusia vieraita joka vuosi. Olemme saaneet vierailijoita myös hieman eksoottisimmista maista – kuten tällä viikolla Mauritiukselta. Levi on myös muodostunut monelle jokavuotiseksi lomakohteeksi. Vaatevuokraamotoimintamme on osoittautunut todella hyödylliseksi ja tarpeelliseksi palveluksi erityisesti lämpimistä maista tuleville turisteille.

Levillä on nyt rinteet, hiihto- ja kävelyreitit aivan loistavassa kunnossa ja valmiina vastaanottamaan kaikki hyvää oloa ja liikunnan iloa hakevat. Lunta on runsaasti ja se tarjoaa upeat mahdollisuudet kaikkeen mahtavaan talviulkoiluun. Muistathan, että löydät meiltä toimivat varusteet niin rinteeseen kuin muuhunkin talviliikuntaan. Talvisäässä liikkuessa on erittäin tärkeää muistaa esimerkiksi kerrospukeutuminen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman ja asiantuntevan palvelun kaikkeen talvipukeutumiseen. Autamme sinua mielellämme myös oikeiden varusteiden löytämiseksi.
 
Muista tsekata kuulumisemme Instragramissa ja Facebookissa.

Nähdään Levillä!

Katri


• KERRO TÄSTÄ •