• Valon pilkahduksia •

 
Elan Ski Shop & Rental Levi

Kaamosaika on jo täällä ja tunnelmallisen hämärän ja auringon pilkahdusten lisäksi saamme valoisaan aikaan ihastella upean kauniita pastellin värejä taivaalla.

Päivät ovat tällä hetkellä tosi lyhyitä täällä Levillä, valoisaa aikaa on päivässä vain pari tuntia. Lumi on kuitenkin ihana valon lähde ja siitä saa kivaa energiaa ihan jokaiseen päivään. On aika mahtava fiilis laittaa murtsikat jalkaan ja lähteä reippaalle hiihtolenkille metsään.

Levin rauhallinen loppusyksy on vaihtunut vauhdikkaaseen talvisesonkiin, lukuisat brittituristit ovat ilmaantuneet katukuvaan. He, kuten muutkin ulkomaalaiset ovat löytäneet ihanan lappimme ja palaavat tänne yhä runsaimmin joukoin joka vuosi. Ulkolaiset turisit tulevat tänne ihastelemaan kaunista luontoamme ja nauttimaan kaikesta siitä mitä talvinen lappi parhaimmillaan heille voi tarjota. Lappi on heille mm. mystiikkaa, revontulia, joulupukin tapaamista ja eksoottisia ruokia. Monet tänne saapuvista turisteista eivät ole nähneet lunta koskaan, joten jo pelkkä lumen näkeminen ja siinä peuhaaminen on heille suurenmoinen elämys.

Oletteko vielä nähneet tonttuja? Muutamat pienet tossun jäljet on täällä jo nähty ja punanuttujakin on siellä täällä vilahdellut. Tontut ovat jo lähteneet joulun valmisteluihin ja mekin olemme myymälässä valmistelleet kivoja kokonaisuuksia vaikkapa pukinkonttiin käärittäviksi. Muista tsekata kuulumisemme Instagramissa ja facebookissa.

Olkaahan kilttejä!

Katri


• KERRO TÄSTÄ •