• Talvi on täällä, jippii! •

 
Elan Ski Shop & Rental Levi

Lumi on saapunut tunturiin ja täällä odotellaan iloisella mielellä ja isolla innolla tulevaa sesonkia! 

Olemme olleet kesän ja syksyn aikana ahkeria ja toteuttaneet isoja muutoksia. Lähes koko vuokrakalusto on uusittu, myymälää on uudelleen järjestelty ja kirsikkana kakun päällä olemme rakentaneet myymälän alakertaan vaatevuokraamon.  Täysin uutena ja ainutlaatuisena palveluna tarjoamme siis vaatevuokrauspalvelun, josta voit vuokrata lämpimät toppavaatteet kaikkiin talvirientoihin ja niitähän täällä tunturissa riittää.

Myymälästä löydät tuttuun tapaan vaatetuksen huippubrändit kuten Helly Hansenin, Kari Traan , Quicksilverin ja Oxbown ja  niin rinteeseen kuin myös after skiihin.  Tarjoamme tietysti huippuvarusteet niin murtomaahiihtoon, lasketteluun kuin myös lumilautailuun.

Tulehan poikkeamaan ja testaamaan kauden uutuussuksia ja katsastamaan mitä kaikkea uutuustuotteita alkava kausi tarjoaa. Muista tsekata kuulumisemme instagramissa ja facebookissa

Toivottavasti nähdään pian.

Katri


• KERRO TÄSTÄ •