• Mahtava talvikausi päättyi vappuun, kiitos ja nähdään taas ensi syksynä! •

blog_6.png
 

Kulunut talvisesonki oli erittäin vilkas ja lunta on riittänyt runsaasti kaikkeen talvitekemiseen. Vaikka talvisesonki nyt päättyykin, niin lunta riittänee vielä pitkälle alkukesään. 

Talvisesonki alkoi vauhdilla kun lukuisat brittituristit saapuivat nauttimaan talven taikamaasta ja kaamoksesta tänne Leville. Brittejä kuten muitakin ulkomaan turisteja vieraili tunturissa tällä kaudella todella runsain mitoin, on aivan mahtavaa että ulkomaalaiset ovat löytäneet ihanan lappimme ja palaavat tänne yhä uudestaan ja uudestaan. Maailmassa ei ole montaa paikkaa, jossa on mahdollista kokea sellaista tunnelmaa jonka ainutlaatuinen luontomme ja lapin tunnelma voivat tarjota. 

Pitkän talven jälkeen valo alkoi pikkuhiljaa lisääntyä ja päivät pitenivät. Kevään korvalla saimme tänne paljon pieniä ja isoja hiihtolomalaisia. Runsas lumen määrä ja rapsakat pakkaset antoivat upeat mahdollisuudet talven kaikkiin rientoihin. 

Hiihtolomasesongin jälkeen kevätsesonki lähti räjähtämällä käyntiin ja pidentyvät päivät ja kovaa vauhtia lisääntyvä valo houkuttelivat ulkoilijoita viettämään ulkona aikaa aamusta iltaan. Me suomalaiset jotenkin tunnumme heräävän henkiin keväällä, odotettu kevät näkyy ilona ihmisten kasvoilla pitkän talven jälkeen. Kevätkausi jatkui pääsiäisen aikaan, jolloin aurinko jo todella helli meitä. Rinteet olivat todella mahtavassa kunnossa ja lunta oli edelleen todella paljon. 

Nyt on aika laittaa pillit pussiin kesäksi ja levähtää pikku hetki ennen tulevan kauden valmistelua. Kausi päätettiin riemukkaasti Levin vapun iloisessa karnevaalihengessä :)

Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme kuluneesta kaudesta, Toivottavasti nähdään näissä merkeissä taas ensi kaudella! Sitä ennen kuitenkin nautitaan kesästä, toivottavasti se on lämmin ja aurinkoinen!

Muista tsekata kuulumisemme Instagramissa ja Facebookissa.

Nähdään Levillä!

Katri

 

• KERRO TÄSTÄ •